To plant a garden, is to believe in tomorrow

To plant a garden - Puur HomemadeMaandagochtendspreuk: To plant a garden

Hier de maandagochtendspreuk van 24 maart 2014. To plant a garden, is to believe in tomorrow. Elke maandag post ik een spreuk, passend bij mezelf of waar Puur Homemade voor staat, zelf vormgegeven. 

Mijn oog viel meteen op deze spreuk. Natuurlijk omdat ik bijna het hele weekend in de moestuin ben bezig geweest. Nadat ik hem had vormgegeven, kwam ik erachter dat mijn eerste maandagochtend spreuk die ik postte, dezelfde quote was. Alleen heel anders vormgegeven. Zegt eigenlijk genoeg. Het is gewoon een prachtige spreuk. To plant a garden, is to believe in tomorrow van Audrey Hepburn.

Het hele weekend ben ik heerlijk buiten geweest. Mijn moestuinplan DEEL 1, 2 en 3 zijn klaar. Wil je het filmpje zien? Kijk dan op mijn facebookpagina. Zo leuk om te zien dat Nienke zich ook zo vermaakt op de tuin. Samen met twee vriendinnetjes, die ook gezellig bleven slapen dit weekend hebben ze de grootste lol gehad op de moestuin. Heerlijk fietsen, spelen in de zandbak en het speeltuintje vlak bij, helpen sjouwen met zakken aarde. Alles was even leuk. En zo leuk, twee weken geleden durfde Nienke nog niet te fietsen, nu fiets ze zelf supergoed naar de moestuin. Wat gaat dat toch enorm snel.
Ik kan me er nu al weer zo verheugen, aan de gang te gaan in de moestuin. De bakken zijn klaar, nu ze nog goed recht zetten met worteldoek eronder. Nog even zakken tuinaarde kopen. dat is in de aanbieding bij de intratuin dus elke dag even een paar zakken halen. Vandaag al 20 zakken met bemeste grond gekocht, met mijn airmiles!!!!! Echt zo fijn. gebruik ik die ook nog een keer. Zaadjes zijn binnen dus het voorzaaien in de tuin kan ook gebeuren. Binnenkort een blog hierover, en wat ik ga zaaien, want to plant a garden, is to believe in tomorrow

 


Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>