Smoothie extra weerstand

receptenruil Smoothie extra weerstand 3 receptenruil - Puur Homemade

Receptenruil maart! Alweer de 5e keer!

“Gezonde” foodbloggers hebben zich verzameld in een groep op facebook. Superleuk dat ik hier voor werd gevraagd. Dit is alweer de vijfde receptenruil waar ik aan mee doe. Ik doe ook zeker volgende keer weer mee. Echt te leuk vind ik het! Komt soms echt op nieuwe ideeën. Ik heb deze keer gekozen voor een Smoothie, aangezien ik door mijn nieuwe aanwinst van de Bianco Puro van Greenyourself mijn interesse naar andere ontbijtjes gaat. En echt super lekker is ie de Smoothie extra weerstand.
Het werkt zo: elke maand als je meedoet krijg je een blog toegewezen van iemand anders. Het is de bedoeling dat je hier een recept van gaat maken. Ik mocht een recept uitkiezen van Mind your feed.

Een extra weerstand kan ik wel gebruiken deze week. Voel me niet helemaal fit. Moet zeggen het zonnetje van deze week helpt ook wel heel erg. Al heb ik er helaas niet veel van kunnen genieten deze week. Heb het iets te druk gehad, maar toch, in de ochtend wakker worden met het raam open en de vogeltjes horen fluiten en de zon zien, maakt de dag al wel erg fijn om te beginnen. Ik kan niet wachten om lekker weer de tuin gezellig te maken, in de avonden in de tuin te zitten op mijn bank, dat de bomen weer gaan uitlopen en heerlijk naar het strand op de fiets. Laat de zomer maar komen!

Smoothie extra weerstand 2 receptenruil - Puur HomemadeSmoothie extra weerstand 3 receptenruil - Puur Homemade

Filmpje zien van de making of…de Smoothie extra weerstand? Klik hier

INGREDIËNTEN Smoothie extra weerstand

 • 1 mandarijn
 • 1 bloedsinaasappel
 • 1/2 banaan
 • 1/2 citroen
 • 50 gram spinazie
 • 1 cm gember, geraspt
 • 1 tl kurkuma
 • 1 el lijnzaad
 • 3 el havermout
 • 1 el hennepzaad
 • 200 ml water

Bereiding met de staafmixer of keukenmachine: doe de spinazie samen met het water in de blender en meng tot sap. Voeg nu de mandarijn (geschild en in partjes), de bloedsinaasappel (geschild en in partjes), de banaan en het sap van de halve citroen toe. Meng tot een gladde sap. Voeg de kurkuma, geraspte gember, lijnzaad, havermout en hennepzaad toe en blend nog even tot alles goed gemixt is.

Ik heb sinds kort een blender/smoothiemachine. En ik ben er zo blij mee! Ik heb echt nog nooit zulke lekker smoothies gedronken. En mijn dochtertje is er ook helemaal blij mee. Ook zij heeft de smaak te pakken. We genieten met volle teugen van de Bianco Puro van Greenyourself. Deze hogesnelheidsblender heeft veel voordelen voor de gezondheid. Het maakt de celwanden van de groentes goed stuk, zoals bij groene smoothies zodat er chlorofyl vrijkomt, wat echt supergezond is. En wat ik ook vind is dat de smoothie echt zo zacht en schuimig wordt dat het ook echt veel lekkerder smaakt. Echt een verschil met bv een smoothie maken met de staafmixer of keukenmachine.Wil je ook zo een Bianco Puro of een andere machine van greenyourself? Klik hier

Bereiding met de smoothiemachine: Doe alle ingrediënten in de smoothiemachine, kies het juiste menu en zet hem aan. En klaar!

Er doen nog meer bloggers mee met de Receptenruil! Kijk ook eens in de keuken van: Barbara EetDayenne FoodblogDe voedzame keukenEet PaleoJouw fabriekKinderen kunnen prima anders eten, Mind your feed, Natuurlijk ResiOerspronkelijkOerkracht Voedingsadvies, Paleo made simplePuur en Lekker leven en Pure Food Coaching. Like en share!


Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>