Raw chocolade pompoen-, zonnebloempitten & moerbei

Raw chocolade met Pompoen,zonnebloem en zwarte moerbei 2 - Puur Homemade

Raw Chocolade maak ik elke week een beetje in voorraad. Ik varieer elke keer weer, met zaden en pitten waar ik zin in heb. Deze combinatie was ook weer overheerlijk! Raw chocolade pompoen-, zonnebloempitten & moerbei.

Ik heb de voorkeur zelf, om een heel dun laagje chocolade te gieten in een bak met bakpapier en daarover de zaden en noten en gedroogd fruit te strooien. Ik vind een dunne plak chocolade lekker en ziet er ook super uit.

INGREDIËNTEN Raw chocolade pompoen-, zonnebloempitten & moerbei

  • 100 gr organic cacao butter
  • 4 eetl raw cacao
  • 3 eetl kokosbloesemsuiker
  • klein handje (zwarte) moerbeien
  • klein handje pompoenpitten
  • klein handje zonnebloempitten

Bereiding: Smelt de organic cacao butter au bain marie totdat er helemaal geen stukken meer zichtbaar zijn. Voeg de raw cacao toe en laat het goed mengen. Voeg daarna de kokosbloesemsuiker toe en laat het al roerende oplossen.

Bekleed een b.v. ovenschaal met bakpapier. Giet als het chocolademengsel niet meer erg heet is in de vorm. strooi de moerbeien, zonnebloempitten en pompoenpitten erover en zet de schaal in de vriezer. Met een uurtje is de Raw chocolade pompoen-, zonnebloempitten & moerbei klaar en kun je het in stukjes breken. Zelf vind ik het erg lekker, om een dunnen laag chocolade te maken. Ik hou een beetje 5 minimeter aan als ik de chocolade in de schaal giet. Met de pitten en noten word het net iets dikker.

Voor iemand als ik: luilekkerland!

Op de site FOOD=GOOD kun je gezonde noten online bestellen. Ik word sinds ik op deze manier eet heel hebberig van al die verschillende noten. Ik heb eigenlijk altijd noten of een mix van zaden in de auto als ik van mijn werk naar huis rij. Heb meestal erg veel trek, en om te zorgen dat ik niet naar verkeerde dingen ga grijpen, of met hele erge trek thuiskom, heb ik deze in de auto liggen. Deze site is echt voor mij luilekkerland. Ze hebben noten, zaden maar ook heerlijke dadels en ander gedroogd fruit. De dadels zijn ook heerlijk. Ideaal voor een raw cheesecake zonder kaas!Raw chocolade met Pompoen,zonnebloem en zwarte moerbei - Puur Homemade


Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>