Puur Homemade ACTIE voor trouwe volgers!!!!!!

PUUR HOMEMADE ACTIE - Puur Homemade

Puur Homemade ACTIE voor trouwe volgers!!!!!!

Elke 100ste liker ontvangt van mij een Puur Homemade reepje, de 1000ste liker kreeg een spirelli. Natuurlijk jammer als je Puur Homemade al geliked hebt. Daarom wil ik ook een actie doen voor alle trouwe volgers van mijn site en facebook en bedacht ik deze Puur Homemade ACTIE!

Ik geef 1 grote Puur Homemade reep en 5 kleine Puur Homemade reepjes weg. De reepjes zijn ook nog eens Puur Homemade. De leukste reactie wint! Ben ontzettend benieuwd naar jullie creativiteit.
Wat begon als iets wat ik maakte om te leren hoe ik zelf een website moest bouwen, is uitgegroeid tot een uit de hand gelopen ontzettend leuke hobby. En dat had ik niet kunnen doen zonder jullie. Alle likes die in een sneltreintempo groeide, en alle leuke reacties elke keer weer op facebook maken me elke dag weer blij. En nog blijft het groeien. Dank jullie allemaal daarvoor! Ook voor al jullie enthousiasme. Hoop dat jullie het leuk blijven vinden mij te volgen. Ook op twitter, instagram en pinterest kun je me vinden. Misschien zie ik sommige van jullie bij het Puur Weekend of bij de Nurks in de Hout gastkokavonden. En wie weet gaat mijn droom om een kookboek te maken er echt van komen!

Hoe maak je kans?

• Share op Facebook deze actie

• Maak deze zin af:
Puur Homemade is voor mij…

Plaats je reactie op mijn site hieronder of op facebook onder het facebookbericht van deze Puur Homemade ACTIE!
De leukste reactie stuur ik een grote reep toe en daarnaast kies ik ook nog 5 andere reacties die ik een klein reepje toestuur.

De actie loopt t/m zaterdag 18 januari. Zondag 19 januari maak ik de winnaars bekent, op zowel facebook als hier op de site/blog.

PUUR HOMEMADE ACTIE chocolade reepje -Puur homemade


Comments

comments

4 thoughts on “Puur Homemade ACTIE voor trouwe volgers!!!!!!

  1. Puur Homemade is voor mij in het afgelopen jaar een grote hulp bij het vinden naar een weg naar bewuster en gezonder eten geweest. Dankzij jullie heb ik veel inspiratie en ideeën opgedaan.
    Hopelijk blijft dat dit jaar ook zo! :-)

  2. Puur homemade is voor mij…een pagina waar ik heel blij van word ! :)

    * ik had een comment geschreven :( scrol ik verder zie ik dat ik hier moet reageren !! hopelijk ben ik nog optijd ! *

  3. Vanaf gisteren fan. Las in de wachtkamer van de tandarts een artikel in een tijdschrift over deze site en thuis ben ik meteen gaan zoeken. Ben er erg blij mee:))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>