Postelein-peer-kaneelsmoothie

Postelein-peer-kaneel smoothie - Puur Homemade

Wauw!!!! Vandaag mijn eerste smoothie gemaakt met mijn nieuwste aanwinst.  Heb meteen een groene smoothie gemaakt. Een Postelein-peer-kaneelsmoothie.

Ik ben zo blij met mijn smoothieapparaat! De Bianco Puro van Greenyourself. Kan niet anders zeggen, wat een verschil!!!Ik heb sinds kort een blender/smoothiemachine. En ik ben er zo blij mee! Ik heb echt nog nooit zulke lekker smoothies gedronken. En mijn dochtertje is er ook helemaal blij mee. Ook zij heeft de smaak te pakken. We genieten met volle teugen van de Bianco Puro van Greenyourself.

Het is veel geld dat realiseer ik me, het is even sparen, maar vind het het wel echt waard. Het ook erg nagedacht en gewikt en gewogen. Ik had er een van Braun, maar die heb ik dit jaar op de rommelmarkt verkocht. Ik vond het een onding en smaakte niet lekker. Het is even sparen, maar kunt het voor meer dan smoothies gebruiken. Soepen, notenpasta‘s, amandelmelk enz. Ik heb ook 10 jaar geleden een magimix gekocht, was hele investering. Ben ik nog elke dag blij mee. Sommige investeringen zijn voor je leven vind ik. Ik kook veel, maak alles zelf, en gebruik maken van goed gereedschap maakt mij ook blij, dus vind ik dat het waard. Daarnaast heeft deze hogesnelheidsblender ook veel voordelen voor de gezondheid. Het maakt de celwanden van de groentes goed stuk, zoals bij groene smoothies zodat er chlorofyl vrijkomt, wat supergezond is. En wat ik ook vind is dat de smoothie echt zo zacht en schuimig wordt dat het ook echt veel lekkerder smaakt. Echt een verschil met bv een smoothie maken met de staafmixer of keukenmachine.Wil je ook zo bianco Puro of een andere machine? Klik hier

INGREDIËNTEN Postelein-peer-kaneel smoothie
(Hoeveelheid is voor 2 smoothies)

  • 2 handen verse (biologische) postelein
  • 2 peren geschild
  • 1 theel kaneel
  • 200 ml amandelmelk
  • 200 ml water

Voeg alles bij elkaar in een blender of keukenmachine en laat het draaien totdat het een emulsie is. Met de staafmixer kan natuurlijk ook.


Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>