Waarom is het zo stil de laatste tijd?

portret_puur homemade

Het laatste half jaar heb ik geen blogs meer gepost en was het even stil. Dit was een moeilijke keuze, maar een bewuste keuze. In de afgelopen jaren is er een hoop gebeurd in mijn leven.

Afgelopen jaar was zowel privé als op het werk best een zwaar jaar. Daarom heb ik gekozen om even mijn blog op een laag pitje te zetten. Maar het was ook een jaar waarin ik veel keuzes heb gemaakt. En veel heb nagedacht en geleerd over mezelf. Wat is belangrijk voor mij? Wat wil ik nog doen? Wat mis ik? Daarom was het even stil.

Lees meer

Puur Homemade ACTIE voor trouwe volgers!!!!!!

PUUR HOMEMADE ACTIE - Puur Homemade

Puur Homemade ACTIE voor trouwe volgers!!!!!!

Elke 100ste liker ontvangt van mij een Puur Homemade reepje, de 1000ste liker kreeg een spirelli. Natuurlijk jammer als je Puur Homemade al geliked hebt. Daarom wil ik ook een actie doen voor alle trouwe volgers van mijn site en facebook en bedacht ik deze Puur Homemade ACTIE!

Ik geef 1 grote Puur Homemade reep en 5 kleine Puur Homemade reepjes weg. De reepjes zijn ook nog eens Puur Homemade. De leukste reactie wint! Ben ontzettend benieuwd naar jullie creativiteit. Lees meer

Puur Weekend met kook & yoga workshops

FLYER PUUR WEEKEND -Puur Homemade

Een Puur Weekendje weg op 14 t/m 16 Maart!

Samen met Alessandra Cantiniere van Pure Food Coaching en Danielle van Bueren organiseer ik een geweldig Puur Weekend met kook & yoga workshops en dat allemaal op een prachtige lokatie in Delft.

Ik kan het zelf nog niet helemaal geloven. Als ik mezelf knijp dan denk ik, nee ik droom echt niet! Nog geen 4 maanden geleden dacht ik: ik ga nu beginnen met een blog/website te bouwen. Wil zo graag weten hoe het moet, wil het zelf kunnen bouwen en maken, en ga dat mezelf leren! Besloot een blog maken over het geen wat voor mij naast mijn werk als Artdirector mijn grote passie is: Koken. En nu 4 maanden later: heb ik een goed bezochte site, een facebookpagina met meer dan 1000 likes, wordt Puur Homemade genoemd in bladen, kook ik samen met Alessandra bij Nurks in de Hout in Haarlem, en besloot ik ja te zeggen tegen een weekend organiseren met zijn drieën. En dat allemaal naast mijn baan. Maar ik vind het super leuk! Dit maakt me heel blij en vind het ook heel leuk om recepten met jullie te delen. En daarbij mijn persoonlijke verhaal van mijn bevindingen,achtergronden en ideeën te delen. Het duurt niet lang meer of ik kan ook mijn moestuintips en ervaringen met jullie delen.  Lees meer

Puur eten bij Nurks in de Hout in Haarlem

nurks in de hout - Puur HomemadePuur eten haarlem - Puur Homemade

Avondje Puur eten bij Nurks in de Hout in Haarlem

Samen met Alessandra van Pure Food Coaching verzorgt Puur Homemade een puur en heerlijk gezond driegangen menu voor restaurant Nurks. Allemaal zonder Koemelk, tarwe en kunstmatige suikers. Je betaalt voor het menu 24.50 per persoon.

Ook zin in een avondje puur eten of lijkt het je leuk een van ons te ontmoeten? We zien je graag bij Nurks in de Hout in Haarlem

Lees meer