Be happy, be bright, be you

Be happy, be bright, be you - Puur Homemade

Maandagochtendspreuk: Be happy, be bright, be you

Hier de maandagochtendspreuk van 9 februari 2014. Elke maandag post ik een spreuk, passend bij mezelf of waar Puur Homemade voor staat, zelf vormgegeven. Be happy, be bright, be you

Deze bloem kreeg ik voor mijn verjaardag. Voor de surprise die ze voor me hadden georganiseerd hadden ze iedereen gevraagd een witte bloem met een envelopje eraan te geven, met hierin een bijdrage voor de dehydrator, die ik heel graag wilde hebben. Deze zomer en de komende winter kan ik daardoor extra genieten van mijn opbrengst uit de moestuin. Kan niet wachten om van alles uit te proberen.

Echt top! Ik heb het bedrag bij elkaar voor de dehydrator (droogmachine). Ga hem heerlijk bestellen volgende week. Ben er zo ontzettend blij mee! Een van de kaartjes aan de bloemen was deze. Deze vond ik zo toepasselijk & mooi. Ik ga er helemaal voor dit jaar! Be Happy, Be me. Vooral die, die gaan het zijn dit jaar!

Moet meteen weer aan het liedje dit liedje denken: Happy!

Ik dacht, ik gebruik deze voor de komende maandagochtendspreuk. Dus heb ik hem met bloem en al gefotografeerd. Wat ook echt een heel leuk idee is, misschien kun je het niet goed zien, maar de bijdrage hing als een bloem aan de roos, gevouwen van briefjes van 5 euro. Echt Puur Homemade!

Het was een fantastische verjaardag, ben erg verwend. Ook nog van mijn collega’s een supertof tasje gehad. En zelf hadden er een paar collega’s voor bij de thee in de middag nog van alles gebakken. Puur Homemade en ook nog eens van mijn Puur Homemade site. Echt te gek dat ze dat voor me hebben gedaan. Sterkt me enorm, en voel me zo gewaardeerd.

Nog meer maandagochtendspreuken zien? Je kunt ze hier zien op mijn site onder het kopje maandagochtendspreuken maar ze staan ook op pinterest van Puur Homemade!


Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>