Als het donker genoeg is

Als het donker genoeg is - maandagochtend spreuk - Puur Homemade

Maandagochtendspreuk: Als het donker genoeg is

Hier de maandagochtendspreuk van 16 februari 2014. Als het donker genoeg is, worden de sterren zichtbaar.

Elke maandagochtend post ik een spreuk, passend bij mezelf of waar Puur Homemade voor staat, zelf vormgegeven. Deze spreuk kreeg ik vorige week vrijdagavond toegestuurd van mijn schoonzus. Echt zo lief. Elke avond voordat ik naar bed ga, kijk ik altijd even naar buiten. Vraag ik me af, hoe was de dag. Ik vraag mijn dochtertje sinds ze 1,5 is al elke avond: ‘Wat was leuk vandaag en wat vond je minder leuk vandaag?’. Bij deze twee vragen, sta ik ook elke avond voor het slapen gaan als ik naar buiten kijken, bij stil. En nu als ik de afgelopen dagen naar buitenkijk, komt steeds deze spreuk omhoog in mijn hoofd. Als het donker genoeg is, worden de sterren zichtbaar.En het klopt, heel vaak zijn ze zichtbaar, soms moet je ze zoeken, of zijn ze even iets minder goed zichtbaar…maar altijd worden de sterren weer zichtbaar. Prachtige gedachte vind ik.


Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>